Demo aanvragen

Probeer gratis de verlof app van Haaer uit

Vraag een demo aan!

Demo aanvraag demo pagina

14 dagen gratis uitproberen

Binnen 5 minuten aan de slag

Stap over naar een efficiëntere manier van werken

Verlofregistratie overal bij de hand

FAQ

Ondanks dat wij het heel jammer zouden vinden als je stop met Haaer, maken we het je niet moeilijk om over te stappen. Om die reden heb je eenvoudige export mogelijkheden om alle gegevens te exporteren die je nodig hebt. En als je besluit weer terug te komen, kunnen we ook weer heel eenvoudig te gegevens voor je importeren.

Goede vraag. Wij maken gebruik van SSL-encrypted kluizen waar jouw persoonsgegevens en belangrijke documenten veilig in zitten. Door middel van lokale en betrouwbare hosting staan jouw gegevens veilig opgeslagen. Haaer hecht veel waarde aan jouw gegevens en heeft om die reden niks bespaart op gebied van de bescherming ervan.

Kort antwoord: heel vrijblijvend. Werkgevers kunnen in de demo periode 14 dagen alle functionaliteiten van Haaer gebruiken, waaronder de verlofapp. Na deze 14 dagen wordt er niks automatisch omgezet. Ben je onder de indruk van de mogelijkheden van Haaer? Dan kan er een abonnement aangevraagd worden, waarbij je per werknemer maar €2,- betaald!

Op dit moment is deze functionaliteit in de ontwikkelingsfase. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de Haaer verlofapp.

Urendeclaratie is een van de vele mogelijkheden van Haaer. Je uren doorgeven aan je werkgever was nog nooit zo makkelijk. Werknemers ontvangen duidelijke uren overzichten en kunnen hiermee de declaratie sneller verwerken. Op deze manier krijg je als werknemer ook nog eens sneller uitbetaald!

Als werknemer zijn alle functionaliteiten, waaronder de app, volledig gratis om te gebruiken. Hieraan zijn dus geen kosten aan verbonden. Je kan de verlofapp van Haaer zelfs gratis gebruiken wanneer jouw werkgever geen abonnement heeft op de app.

Klantenervaringen

Peter

Zeer tevreden!

Marie

Deze app maakt het communiceren van mijn uren zo veel makkelijker

Joep

Ik gebruik het al 2 jaar, ben heel tevreden!

Vraag een gratis demo aan

Ben je enthousiast geworden over Haaer en wil je uitproberen hoe het werkt? Vraag dan een gratis demo aan en ervaar zelf welke voordelen Haaer jouw organisatie heeft te bieden.

Vraag een gratis demo aan
© Haaer 2019