FAQ

Ondanks dat wij het heel jammer zouden vinden als je stopt met Haaer, maken we het je niet moeilijk om over te stappen.
Het is erg gemakkelijk om een overzicht te krijgen van de uren / verlofuren van een medewerker.

Goede vraag. Wij maken gebruik van SSL-encrypted kluizen waar jouw persoonsgegevens en belangrijke documenten veilig in zitten. Door middel van lokale en betrouwbare hosting staan jouw gegevens veilig opgeslagen. Haaer hecht veel waarde aan jouw gegevens en heeft om die reden niks bespaart op gebied van de bescherming ervan.

Kort antwoord: heel vrijblijvend. Werkgevers kunnen in de demo periode 14 dagen alle functionaliteiten van Haaer gebruiken, waaronder de verlofapp. Na deze 14 dagen wordt er niks automatisch omgezet. Ben je onder de indruk van de mogelijkheden van Haaer? Dan kan er een abonnement aangevraagd worden, waarbij je per werknemer maar €2,- betaald!

Op dit moment is deze functionaliteit in de ontwikkelingsfase. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de Haaer verlofapp.

Urendeclaratie is een van de vele mogelijkheden van Haaer. Je uren doorgeven aan je werkgever was nog nooit zo makkelijk. Werknemers ontvangen duidelijke uren overzichten en kunnen hiermee de declaratie sneller verwerken. Op deze manier krijg je als werknemer ook nog eens sneller uitbetaald!

Als werknemer zijn alle functionaliteiten, waaronder de app, volledig gratis om te gebruiken. Hieraan zijn dus geen kosten aan verbonden. Je kan de verlofapp van Haaer zelfs gratis gebruiken wanneer jouw werkgever geen abonnement heeft op de app.

© Haaer 2020