Vakantieplanner

Een vakantieplanner voor je personeel is nog nooit zo eenvoudig geweest. Geen gedoe meer met schriftelijke aanvragen of losse mailtjes. Geen aanvragen meer die te laat binnenkomen omdat de uiterste datum wordt vergeten. Geen wachten meer met het maken van een planning als alle vakantieaanvragen zijn ontvangen. Stel de minimale bezettingsgraad vast per afdeling en dien een uiterste datum in. Beslis als werkgever zelf welke aanvragen worden goedgekeurd. Regel het eenvoudig met de software en app van Haaer.

vakantieplanner

Vakantieplanner personeel

Een aparte vakantieplanning maken voor je personeel is niet meer nodig. In een duidelijke kalender kan iedereen binnen de organisatie zien wanneer iemand op vakantie is of een ander soort verlof heeft. Het is mogelijk de agenda inzichtelijk te maken voor werkgevers en werknemers. Het is niet nodig om een uitdraai van de planning te maken. De overzichtelijke app en dashboard biedt een hoop duidelijkheid. Collega’s weten precies van elkaar wanneer ze wel en niet zijn ingeroosterd. Je maakt de definitieve vakantieplanning eenvoudig digitaal zichtbaar voor iedereen. Ze kunnen in oogopslag zien wie op vakantie is en wie wel of niet voor vervanging beschikbaar is.

Vakantieplanning

Er is het afgelopen jaar veel gewijzigd binnen het arbeidsrecht. Regels worden steeds strenger. Ook op het gebied van persoonsgegevens. Sinds 2012 wordt er ook onderscheid gemaakt in wettelijk en bovenwettelijk verlof. Wijzigingen die niet meteen doorgevoerd worden in een Excel bestand. In de software van Haaer worden wijzigingen direct verwerkt. Het systeem is altijd up to date en voldoet aan de wet en regelgeving. Het systeem houdt rekening met wat is voor jouw organisatie van belang is om te weten. Neem voor vragen rondom verlof of personeelszaken gerust contact op.

verlofregistratie werknemer

Vakantiekaart

Met een verlof- of vakantiekaart heb je in één oogopslag inzicht in opgenomen verlofdagen, overuren, feestdagen, verzuimdagen. Een gebruiksvriendelijke tool waarmee jouw werknemers eenvoudig inzicht hebben. Met een verlofkaart en jezelf snel en makkelijk op de hoogte houdt van de verlofstanden. Heeft jouw organisatie afwijkende overwerktoeslagen of is er sprake van overige afwijkende verlofsoorten. Zo kun je vakantiedagen eenvoudig bijhouden in Excel. Er zijn genoeg sjablonen beschikbaar om dit eenvoudig te kunnen regelen. Echter is het digitaliseren van deze gegevens een goedkope, betrouwbare en efficiënte oplossing.

Vraag een gratis demo aan!

Demo aanvraag demo pagina

14 dagen gratis uitproberen

Binnen 5 minuten aan de slag

Gebruiksvriendelijk en efficiënt

Alle gegevens beveiligd opgeslagen

© Haaer 2020