Werknemer

Op zoek naar een efficiëntere en overzichtelijkere manier om je eigen verlofuren en -aanvragen bij te houden? Maak dan gratis en vrijblijvend gebruik van Haaer. Krijg jij van je werkgever de vrijheid om je eigen verlofuren bij te houden? Voorkom fouten door onduidelijke registratie in een onoverzichtelijk Excel bestand. Met het dashboard en de gratis app van Haaer hou je eenvoudig en overzichtelijk je eigen uren bij. Je kunt Haaer onder andere gebruik voor je uren- en verlofregistratie, ook wanneer je werkgever geen gebruik maakt van Haaer. Je kunt eenvoudig een overzicht uitdraaien of een aanvraag doorsturen naar je werkgever.

verlofregistratie

Eenvoudig je eigen uren bijhouden

Binnen vijf minuten kun je aan de slag met Haaer. Je maakt een eigen account aan en vult alleen noodzakelijke gegevens in. Vervolgens kun je eenvoudig je eigen uren bijhouden, verlof registreren en ook overuren bijschrijven. Zo is je verlofsaldo en urenregistratie altijd up to date. De gegevens kun je eenvoudig naar je werkgever versturen zodat deze verwerkt kunnen worden. Wanneer je werkgever klant is van Haaer wordt alles automatisch doorgegeven. Het is ook mogelijk om je werkgever uit te nodigen zodat je het zelf niet door hoeft te geven.

Haaer biedt oplossingen voor werkgever en werknemer

Voordelen voor werknemer

  • Geheel kosteloos en vrijblijvend
  • 24/7 inzicht in je verlof
  • Eenvoudig overuren bijschrijven
  • Gratis verlofapp en dashboard
  • Overzichtelijk dashboard
  • Handige notificaties
  • Verlofregistratie overal bij de hand
  • Binnen 5 minuten aan de slag
  • Nodig je werkgever zelf uit

Kosteloos gebruik maken van Haaer

Als werknemer kun je gratis gebruik maken van Haaer, ook wanneer je werkgever geen klant is. Geheel kosteloos en vrijblijvend kun je gebruik maken van alle functies. Verlofaanvragen kunnen automatisch naar je leidinggevende worden gemaild. Wanneer je werkgever gebruik wil maken van alle functies betaalt hij slechts €2 per medewerker per maand. Haaer hanteert geen opstartkosten en geen vast contract. Het is maandelijks opzegbaar en betaalbaar voor elke organisatie. Mocht je geen gebruik meer wil maken van Haaer kun je alle gegevens laten verwijderen.

Haaer
verlofregistratie

Download de Haaer app gratis

Om gebruik te maken van Haaer hoef je niet telkens opnieuw in te loggen op de site. Je namelijk eenvoudig gebruik maken van Haaer met een mobiele app. Naast het dashboard is er voor werknemers een gebruiksvriendelijke app beschikbaar. De Haaer app is gratis te downloaden in de Google Play store of App store. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht om gebruik te maken van de app. Wanneer je de app geïnstalleerd hebt log je eenmalig in en heb je de gegevens altijd bij de hand.

Verlofapp Google Play

Verlofapp app store

© Haaer 2020