fbpx

Het bijhouden van uren voor flexibele werknemers gaat net iets anders dan voor vaste werknemers. Zij moeten namelijk de uren handmatig invoeren. Werkgevers kunnen deze uren vervolgens goed- of afkeuren. Het kan zijn dat je als flexibele werknemer werkzaam bent bij twee bedrijven. In het stappenplan worden daarom weergeven hoe je voor beide bedrijven een aanvraag kan doen. Heb je het tweede bedrijf waar je werkzaam bent nog niet toegevoegd in de software van Haaer? Volg dit stappenplan ‘Hoe voeg ik een tweede bedrijf toe?’ en voeg deze dan eerst toe.

Stappenplan 1: uren boeken voor een bedrijf

1. Op elke pagina staat linksboven weergeven met een oranje knop ‘Uren Boeken’. Klik op deze knop.

2. Je komt nu in een overzicht waar je de gewerkte uren kan invullen. Vul de gegevens van je dienst in en klik op de oranje knop ‘Boek uren’.

3. Je komt nu automatisch in een overzicht terecht waarin jou ingevulde uren zijn weergeven. In dit overzicht zie je de status van je ingevulde uren. De aanvraag wordt verstuurd naar jouw leidinggevende, die de uren kan goed- of afkeuren. Wanneer de uren zijn goedgekeurd staan deze groen weergeven in het overzicht. De afgekeurde uren staan in het rood weergeven.

Stappenplan 2: uren boeken voor een tweede bedrijf.

1. Wanneer je een tweede bedrijf hebt toegevoegd aan jouw account kan je deze selecteren boven in de pagina. Klik hierop om een drop down menu te krijgen. Vervolgens klik je op het gewenste account waarin je gegevens wil bewerken.

2. Nu je het tweede bedrijf hebt toegevoegd kan je dezelfde stappen volgen als bovenstaande stappenplan.

Let op: het urenoverzicht in de applicatie laat alleen de uren zien van het bedrijf wat momenteel geselecteerd is. Om de gewerkte uren van een ander bedrijf te zien moet je deze selecteren zoals uitgelegd bij stap 1 van het tweede stappenplan. 

 

HaaeR © 2024
Haaer is ingeschreven bij de KVK te Amsterdam nr. 89563484