Over ons

Haaer maakt verlofregistratie eenvoudig

Haaer is ontwikkeld voor het MKB, start-ups en grote corporaties om hun verlofregistratie zo makkelijk mogelijk te maken. Dit door een intuïtieve verlofapp en een overzichtelijke webapplicatie. Medewerkers zijn minder tijd kwijt met het indienen van uren, declaraties en verlof aanvragen. Leidinggevenden zijn minder tijd kwijt met het verzamelen, overzichtelijk maken van alle verschillende documenten en excel sheets.

Wanneer medewerkers hun verlofaanvragen via de telefoon, mail, een berichtje of persoonlijk doorgeven verliest u al snel het overzicht. Bij Haaer helpen wij met het inzichtelijk maken van de verlofdagen van uw personeel. Met eigen log in kunnen medewerkers hun vakantie of een dagje vrij eenvoudig doorgeven. Als manager verzamelt u zo alle verlofaanvragen bij elkaar, waarna u deze kunt goedkeuren.

Verlofregistratie kan makkelijker. Daar geloven wij in. Met Haaer kan het hele team genieten van de voordelen die het te bieden heeft. Eenvoudig je uren van de week indienen en je verlof aanvragen. Leidinggevenden krijgen notificaties en alle aanvragen in een helder overzicht. Op deze manier kan je efficiënt de aanvragen bij langs en gaan accorderen. Bespaar tijd en geld, kies voor Haaer!

Vraag een gratis demo aan

Ben je enthousiast geworden over Haaer en wil je uitproberen hoe het werkt? Vraag dan een gratis demo aan en ervaar zelf welke voordelen Haaer jouw organisatie heeft te bieden.

© Haaer 2019