Over ons

Haaer is ontwikkeld voor het MKB, start-ups en grote corporaties om hun verlofregistratie zo makkelijk mogelijk te maken. Dit door een intuïtieve verlofapp en een overzichtelijke webapplicatie. Medewerkers zijn minder tijd kwijt met het indienen van uren, declaraties en verlof aanvragen. Leidinggevenden zijn minder tijd kwijt met het verzamelen, overzichtelijk maken van alle verschillende documenten en excel sheets.

Haaer story

Het idee voor Haaer is ontstaan door gesprekken met ondernemers door heel Nederland. Tijdens deze gesprekken kwam naar voren dat deze klanten nog steeds gebruik maken van losse briefjes of Excel sheets om verlof te registreren. Terwijl dit veel beter en makkelijker kan en misschien ook wel moet. In een tijdperk van digitalisering en bescherming van persoonsgegevens. Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar de mogelijkheden en behoeften van organisaties. Met de uitkomsten van het onderzoek is concept verder uitgewerkt en doorontwikkeld. Er is een gebruiksvriendelijk dashboard ontwikkeld om alle gegevens in te verwerken. Haaer heeft daarnaast een mobiele applicatie ontwikkeld voor optimaal gebruiksgemak voor de werknemers. 

“Geen gedoe meer met Excel bestanden, briefjes of onoverzichtelijke systemen.”

Haaer
Ziekteverzuim bij houden

Organisaties verder helpen met Haaer

Verlofregistratie kan makkelijker. Daar geloven wij in. Met Haaer kan het hele team genieten van de voordelen die het te bieden heeft. Eenvoudig je uren van de week indienen en je verlof aanvragen. Leidinggevenden krijgen notificaties en alle aanvragen in een helder overzicht. Op deze manier kan je efficiënt de aanvragen bij langs en gaan accorderen. 

Wanneer medewerkers hun verlofaanvragen via de telefoon, mail, een berichtje of persoonlijk doorgeven verlies je al snel het overzicht. Bij Haaer helpen wij met het inzichtelijk maken van de verlofdagen van jouw personeel. Met eigen log in kunnen medewerkers hun vakantie of een dagje vrij eenvoudig doorgeven. Als manager verzamelt je zo alle verlofaanvragen bij elkaar, waarna je deze kunt goedkeuren.

© Haaer 2020