fbpx

Haaer story

Door keer op keer de simpele vraag te stellen aan collega ondernemers ‘Hoeveel winst kunnen jullie halen uit verzuim binnen de organisatie‘ raakten we enthousiast en zagen we de enorme potentie voor een kwalitatief hoogwaardig verzuim- en urenregistratie systeem. Na gesprekken met ondernemers door het hele land kregen we bevestiging over de behoefte; Haaer is feit.

Tijdens het onderzoek naar deze behoefte kwam naar voren dat zowel werknemers als werkgevers vaak gebruik maken van losse urenbriefjes of Excel-sheets om verlof te registreren. Dit moet veel beter en makkelijker kunnen, dachten we.

Ons doel is om een transparantere wereld in verlofregistratie te creëren. Haaer wil dat werknemers minder tijd kwijt zijn met het indienen van uren, declaraties en verlof aanvragen. En dat werkgevers minder tijd kwijt zijn met het verzamelen en inzichtelijk maken van alle verschillende documenten en Excel-sheets van jouw verlof.

 

Meer over verlofregistratie
Haaer homepage

Missie en visie

Mission statement: HR-administratie voor start-ups, ZZP-ers, MKB-ers en werknemers eenvoudig en inzichtelijk maken, waardoor werkgevers en werknemers zich optimaal kunnen focussen op bedrijfsresultaten en het beste uit zichzelf kunnen halen.

Vision statement: Met een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en betaalbare HR applicatie een beter dagelijks werkleven te creëren. De werkgever heeft vanuit een performance en tijdsbesparende app in één oogopslag HR administratie beschikbaar en de werknemer ervaart optimaal werkplezier door verlof 24/7 inzichtelijk te hebben. Dat is onze HR visie!

“Geen gedoe meer met Excel-bestanden, briefjes of onoverzichtelijke systemen.”

Bereken je prijs
Steven
urenregistratie app

Organisaties verder helpen

Verlofregistratie kan makkelijker. Daar geloven wij in. Met Haaer kan het hele team genieten van de voordelen die het te bieden heeft. Eenvoudig je uren van de week indienen en je verlof aanvragen. Leidinggevenden krijgen notificaties en alle aanvragen in een helder overzicht. Op deze manier kan je efficiënt de aanvragen bij langs en gaan accorderen.

Wanneer medewerkers hun verlofaanvragen via de telefoon, mail, een berichtje of persoonlijk doorgeven verlies je al snel het overzicht. Bij Haaer helpen wij met het inzichtelijk maken van de verlofdagen van jouw personeel. Met eigen log in kunnen medewerkers hun vakantie of een dagje vrij eenvoudig doorgeven. Als manager verzamel je zo alle verlofaanvragen bij elkaar, waarna je deze kunt goedkeuren. Benieuwd naar alle Haaer mogelijkheden voor jouw organisatie?

 

HaaeR © 2024
Haaer is ingeschreven bij de KVK te Amsterdam nr. 89563484