Verlofregistratie

Ben je op zoek naar een oplossing om de verlofregistratie binnen jouw organisatie te structuren? Werk je nog met losse notities, verschillende ongeordende mailtjes en tijdrovende Excel bestanden? Wissel deze in voor de online verlofregistratie applicatie van Haaer. Met de online verlofapp hebben zowel de medewerkers als werkgevers altijd inzicht in de verlofuren en aanvragen. Medewerkers kunnen snel en eenvoudig verlofuren aanvragen via onze gebruiksvriendelijke app. Heb je de applicatie tijdelijk niet bij de hand? Dit is geen enkel probleem, er kan ook gebruik gemaakt worden van de webomgeving om inzicht te krijgen in je opgebouwde verlofdagen.

verlofregistratie

Voor de werkgever

De werkgever kan ieders opgebouwde verlofuren altijd en overal inzien. Door gebruik te maken van de verlofregistratie applicatie van Haaer heb je de opgebouwde verlofuren van je medewerkers altijd bij de hand. Dit is niet alleen erg handig maar bespaart ook ontzettend veel tijd. Via een overzichtelijk dashboard kunnen de verlofaanvragen snel worden beoordeeld. Vervolgens worden deze verlofaanvragen automatisch verwerkt in onze beveiligde omgeving van Haaer.

Snelle verlofregistratie voor elk bedrijf, dat is Haaer voor jouw bedrijf. De werkgever hoeft alleen aan te geven op hoeveel vakantiedagen het personeel recht heeft. Alle werknemers zijn vervolgens met één klik uit te nodigen voor de Haaer-app. De medewerkers kunnen zelf eenvoudig een account aanmaken.

Voor de werknemer

Dient één van de medewerkers een verlofaanvraag in? Dan wordt de werkgever, planner of manager hier automatisch van op de hoogte gebracht. Vervolgens kan er gekozen worden of de aanvraag goedgekeurd, afgekeurd of aangepast dient te worden. Wanneer de aanvraag wordt geaccepteerd zal dit verrekend worden op basis van het aantal gewerkte uren. Via de verlofregistratie app ontvangt de medewerker een notificatie wanneer de aanvraag is afgerond.

verlofapp
verlofapp

Online verlofregistratie

Door de online verlofapp heeft elke werknemer inzicht in de beschikbare uren. Hierdoor kan er gemakkelijk een verlofaanvraag gedaan worden. Hiervoor worden slimme functies gebundeld in één overzichtelijke interface. Hier kunnen de hoeveelheid verlofuren of verlofdagen worden aangegeven. Na het automatisch berekenen van de uiteindelijke uren is er ook een mogelijkheid om het soort verlof aan te geven. Moet je naar de tandarts , of heb je een paar dagen tijd nodig om te verhuizen. Dit kan je gemakkelijk doorgeven aan je werkgever, zodat er rekening mee gehouden kan worden.

De notificaties zorgen ervoor dat iedereen voortdurend op de hoogte wordt gehouden. Eventuele veranderingen in de agenda en de behandelingen van de aanvragen. Naast het verzoeken van verlof zijn er nog bijkomende voordelen, bijvoorbeeld het kunnen deelnemen van zowel werknemer als werkgever in het overzicht van de gewerkte uren. Hier kan je verschillende aanpassingen doen en krijgen zowel de werkgever als werknemer bericht wanneer er iets gewijzigd wordt. Zo kan je direct inzien of en wanneer de werknemer verlof heeft. Alle functies worden gebundeld in één online overzicht. Binnen een paar clicks is je verlofaanvraag helemaal geregeld.

Een nieuwe gebruiker toevoegen (of verwijderen)

Een onderneming staat nooit stil. Wil je een nieuwe gebruiker toevoegen aan de applicatie van Haaer? Dit is snel en eenvoudig geregeld. In het dashboard van de beheerder kan eenvoudig een personeelslid worden toegevoegd. De extra kosten die hieraan verbonden zitten worden automatisch verrekend bij de maandelijkse factuur. 

Wordt een functie overgenomen door een nieuwe werknemer? Dan kan het oude account simpelweg verwijderd worden. Een nieuw account is snel aangemaakt en de medewerker hoeft alleen maar zijn/haar naam en mailadres in te vullen.

verlofapp
Haaer

Het doel van Haaer

Het uiteindelijke doel van de applicatie is efficiëntie en tijdsbesparing. Je kan je als werknemer of werkgever meer richten op de belangrijke werkzaamheden binnen jullie organisatie. Het beheren van de verlofuren wordt een kleine handeling, omdat het volledig geautomatiseerd is. De medewerkers kunnen zelfstandig de verlofdagen en uren bijhouden. Voor het gebruiken van de applicatie is geen training nodig.

De applicatie is vrijblijvend uit te proberen en zijn geen opstartkosten nodig. Je kunt dezelfde dag nog aan de slag. Vraag de demo aan door je bedrijfsgegevens achter te laten. De gegevens van zowel de werknemers als werkgever worden beveiligd opgeslagen. Met Haaer betaal je niet meer wanneer je bedrijf groeit. De kosten blijven hetzelfde. Daarnaast zit je bij Haaer niet vast aan langdurig contract. Het is mogelijk om maandelijks op te zeggen. Zo kan jouw organisatie zich onbekommerd blijven ontwikkelen.

Vraag een gratis demo aan!

Demo aanvraag demo pagina

14 dagen gratis uitproberen

Binnen 5 minuten aan de slag

Gebruiksvriendelijk en efficiënt

Alle gegevens beveiligd opgeslagen

© Haaer 2020