Verlofregistratie

Ben je op zoek naar een oplossing om de verlofregistratie binnen jouw organisatie te structuren? Stap af van losse briefjes, onoverzichtelijke mailtjes en tijdrovende Excel bestanden. Met de online verlofregistratie van Haaer hebben medewerkers en leidinggevenden altijd inzicht in verlofuren en aanvragen. Dankzij de gebruiksvriendelijke app hebben medewerkers hun verlofuren altijd bij de hand en kunnen ze verlofaanvragen wanneer het hun uitkomt. Voor leidinggevenden is er een overzichtelijk dashboard waarin ze alles eenvoudig kunnen regelen.

verlofregistratie

Verlofregistratie voor werkgever en werknemer

Je hoeft alleen aan te geven op hoeveel vakantiedagen je werknemers recht hebben, nodig vervolgens eenvoudig al je werknemers uit. Medewerkers ontvangen een bericht en regelen de rest zelf bij het aanmaken van een account. Verlofregistratie is voor werkgevers en werknemers nog nooit zo eenvoudig geweest. Wanneer een werknemer een aanvraag doet, ontvangt de leidinggevende een bericht. Bij het goedkeuren van de aanvraag worden de uren automatisch verrekend op basis van het aantal werkuren. De medewerker ontvangt een notificatie van de verlofregistratie app wanneer zijn aanvraag is behandeld.

Online verlofregistratie

Gebruik maken van online verlofregistratie met een app heeft een aantal belangrijke voordelen. Geen gedoe meer ongestructureerde briefjes of mailtjes en onoverzichtelijke Excel bestanden. In plaats daarvan krijg je een overzichten gedeelde agenda, waarin je kunt zien wanneer iemand verlof heeft. Bij aanvragen ontvangt de leidinggevende bericht waarmee hij de aanvraag kan beantwoorden. De aanvragen ontvangt een notificatie van de verlofregistratie app wanneer zijn aanvraag is behandeld. Om gebruik te kunnen maken van Haaer worden alleen noodzakelijke gegevens gevraagd bovendien worden deze gegevens beveiligd opgeslagen.

verlofapp
verlofapp

Eenvoudig en efficiënt systeem

Deze eenvoudige manier van verlofdagen registratie is niet alleen gebruiksvriendelijk, het is ook nog eens efficiënt. Als werkgever ben je niet langer bezig met bijzaken maar kun je focussen op wat echt belangrijk is. Medewerkers zijn geen tijd meer kwijt aan verlofuren bijhouden en kunnen meer tijd besteden aan werkzaamheden die het verschil maken. Je kunt nu zelf aan de slag gaan door de software eenvoudig zelf uitproberen te proberen zonder verdere opstartkosten. Dit doe je door de demo aan te vragen via de website. Wanneer je verder wilt met Haaer sluiten de maandelijkse kosten aan op de grootte van je bedrijf. Je zit niet vast aan een lang contract, mocht je het willen dan kun je maandelijks opzeggen.

Vraag een gratis demo aan!

Demo aanvraag demo pagina

14 dagen gratis uitproberen

Binnen 5 minuten aan de slag

Gebruiksvriendelijk en efficiënt

Alle gegevens beveiligd opgeslagen

© Haaer 2020