fbpx

Waarom kiezen voor Verlofregistratie software?

Ben je opzoek naar een oplossing om de verlofregistratie binnen jouw organisatie te structuren? Werk je nog met losse notities, losse mailtjes of een onoverzichtelijk Excel-bestand? Vervang deze werkwijze met de online verlofregistratie software van Haaer. Zowel de werknemers als de werkgevers krijgen door de software verschillende voordelen. Personeel kan via de mobiele app altijd en overal verlofaanvragen indienen. Daarnaast kan de medewerker overzichtelijk inzien hoeveel vrije dagen of overuren hij nog beschikbaar heeft. Heb je de applicatie tijdelijk niet bij de hand? Dit is geen enkel probleem. Via een webomgeving kan je ook eenvoudig inzicht krijgen in je opgebouwde verlofdagen. Daarnaast hoeven werkgevers zich nooit meer zorgen te maken over het bijhouden van de administratie. De software van Haaer houdt dit voor je bij.

Bekijk alle opties

Voor de werkgever

De werkgever kan ieders opgebouwde verlofuren altijd en overal inzien. Door gebruik te maken van de verlofregistratie applicatie van Haaer heb je de opgebouwde verlofuren van je medewerkers altijd bij de hand. Dit is niet alleen erg handig maar bespaart ook ontzettend veel tijd. Via een overzichtelijk dashboard kunnen de verlofaanvragen snel worden beoordeeld. Vervolgens worden deze verlofaanvragen automatisch verwerkt in de beveiligde omgeving van Haaer.

Snelle verlofregistratie voor elk bedrijf, dat is Haaer. Een werkgever hoeft enkel aan te geven op hoeveel vakantiedagen het personeel recht heeft. Alle werknemers zijn vervolgens met één klik uit te nodigen voor de Haaer app. De medewerkers kunnen zelf eenvoudig een account aanmaken.

 • Snelle registratie voor elk bedrijf
 • Nodig werknemers uit met één klik
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Gratis uitproberen
Verlofregistratie
Verlofregistratie

Voor de werknemer

Enkele kernwoorden die bij de app van Haaer voorop staan zijn functioneel en eenvoudig in gebruik. Dit is de reden waarom de verlof software van Haaer is geïntegreerd in een app. Een werknemer kan te allen tijde, waar hij ook is, een verlofaanvraag indienen bij zijn werkgever. Via een notificatie krijgt de werknemer vervolgens te horen of de aanvraag goed- of afgekeurd is. Ook kan een werknemer altijd de verlofaanvragen en opgebouwde verlofuren inzien. Wanneer de aanvraag wordt geaccepteerd zal dit verrekend worden op basis van het aantal gewerkte uren. Via de verlofregistratie app ontvangt de medewerker een notificatie wanneer de aanvraag is afgerond.

De app is voor werknemers trouwens geheel gratis te gebruiken. Zelfs wanneer je werkgever niet bij Haaer aangesloten zit! Oftewel de meest gebruiksvriendelijke applicatie om je vakantiedagen en werktijden registratie in bij te houden.

 • Altijd inzicht in je vakantiedagen
 • Werknemers kunnen Haaer gratis gebruiken
Maak gratis gebruik van Haaer
Probeer Haaer nu gratis uit!
Houd eenvoudig je verlofregistratie bij met Haaer

Voordelen verlofapp

Vrijwel elke verlofapp beperkt zich tot het berekenen van verlofuren op basis van een vast aantal uren per week. De software van Haaer maakt het mogelijk om verlofregistratie van flexibele werknemers goed bij te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan horeca- of zorgpersoneel die elke week verschillende uren maken. Ook kunnen flexibele werknemers die meerdere banen hebben meerdere werkgevers toevoegen aan de applicatie. Gegevens van alle werkgevers worden dan overzichtelijk weergeven in één dashboard. Ook de verlofuren van de werkgevers komen te staan in een duidelijk overzicht. De calculator doet een voorstel welke uren je het beste kan inzetten.

Online verlofregistratie

Door de online verlofapp heeft elke werknemer inzicht in de beschikbare uren. Hierdoor kan er gemakkelijk een verlofaanvraag gedaan worden. Hiervoor worden slimme functies gebundeld in één overzichtelijk interface. Hier kunnen de hoeveelheid verlofuren of verlofdagen worden aangegeven. Na het automatisch berekenen van de uiteindelijke uren is er ook een mogelijkheid om het soort verlof aan te geven. Moet je naar de tandarts, of heb je een paar dagen tijd nodig om te verhuizen. Dit kan je gemakkelijk doorgeven aan je werkgever, zodat er rekening mee gehouden kan worden. Door middel van notificaties word je voortdurend op de hoogte gehouden. Wanneer er wijzigingen plaatsvinden zul je hier ook een notificatie van ontvangen. Alle functies worden gebundeld in één online overzicht. Binnen een paar clicks is je verlofaanvraag helemaal geregeld.

 

 • Snel & gemakkelijk je verlofuren bijhouden
 • Alles online gebundeld
Efficiënte verlofapp
verlofregistratie

Een nieuwe gebruiker toevoegen (of verwijderen)

Een onderneming staat nooit stil. Wil je een nieuwe gebruiker toevoegen aan de applicatie van Haaer? Dit is snel en eenvoudig geregeld. In het dashboard van de beheerder kan er eenvoudig een personeelslid worden toegevoegd of verwijdert. De extra kosten die hieraan verbonden zitten worden automatisch verrekend bij de maandelijkse factuur.  Wordt een functie overgenomen door een nieuwe werknemer? Dan kan het oude account simpelweg verwijderd worden. Een nieuw account is snel aangemaakt en de medewerker hoeft alleen maar zijn/haar naam en mailadres in te vullen.

Het doel van Haaer

Het doel van de applicatie is efficiëntie en tijdsbesparing. Zo kan je als werknemer en werkgever richten op de belangrijke werkzaamheden binnen jullie organisatie. Het beheren van de verlofuren wordt door de app van Haaer een fluitje van een cent.

De applicatie is vrijblijvend uit te proberen en zijn geen opstartkosten nodig. Je kunt dezelfde dag nog aan de slag. Vraag de demo aan door je bedrijfsgegevens achter te laten. De gegevens van zowel de werknemers als werkgever worden beveiligd opgeslagen. Met Haaer betaal je niet meer wanneer je bedrijf groeit. De kosten blijven hetzelfde. Daarnaast zit je bij Haaer niet vast aan langdurig contract. Het is mogelijk om maandelijks op te zeggen. Zo kan jouw organisatie zich onbekommerd blijven ontwikkelen.

verlofregistratie weekplanning

Download gratis de App

Werkgever en gemakkelijk je verlofregistratie bijhouden?
Download de Haaer app!

 • Geen verwarrende mailtjes over en weer
 • Automatische registratie van afwezigheid en verzoeken
 • Gemakkelijk vrij vragen

 

urenregistratie
HaaeR © 2024
Haaer is ingeschreven bij de KVK te Amsterdam nr. 89563484