fbpx

Sander Kooi

Projectmanager

Sander is de projectmanager van Haaer. Sander helpt je graag met het vinden van de juiste oplossing voor jouw organisatie!

Emma Siegersma

HR Manager

Emma is de HR manager van Haaer. Emma zorgt ervoor dat alles georganiseerd is en soepeltjes verloopt bij op ons kantoor, ze ondersteunt de directie en is onze gastvrouw én office manager in één.

Rick Dreise

Co-founder / sales

Rick staat je graag te woord over de Haaer verlofregistratie van jouw organisatie of administratie. Hij heeft groot oog voor detail en een perfectionistisch karakter. Vanuit zijn rol gaat Rick graag met je in gesprek. Sparren? Rick is de aangewezen persoon.

Rutger van de Griendt

Co-founder / sales

Het begint bij het zien van kansen. Rutger staat je graag te woord over de Haaer verlofregistratie van jouw organisatie of administratie. Hij gaat het gesprek aan hoe we jouw verlofregistratie op de juiste manier kunnen inzetten. Vanuit zijn rol gaat Rutger graag met je in gesprek. Sparren? Rutger is de aangewezen persoon.

Kevin Schreuder

Ontwikkelaar / Back-end developer

Kevin is verantwoordelijk voor de ontwikkelingen van de Haaer applicatie. Kevin zorgt ervoor dat de applicatie vlekkeloos werkt!

Erik Witteveen

Ontwikkelaar / Developer

Erik houdt zich bezig met het blijven ontwikkelen van de Haaer verlofregistratie applicatie. Heb je vragen over onze applicatie? Stel ze dan aan Erik!

 

 

 

Haaer © 2021
Haaer is ingeschreven bij de KVK te Groningen nr. 62128507