fbpx

Erik

Ontwikkelaar / Developer

Erik houdt zich bezig met het blijven ontwikkelen van de Haaer verlofregistratie applicatie. Heb je vragen over onze applicatie? Stel ze dan aan Erik!

 

Emma

HR Manager

Emma is de HR manager van Haaer. Emma zorgt ervoor dat alles georganiseerd is en soepeltjes verloopt bij op ons kantoor, ze ondersteunt de directie en is onze gastvrouw én office manager in één.

Rick

Co-founder / sales

Rick staat je graag te woord over de Haaer verlofregistratie van jouw organisatie of administratie. Hij heeft groot oog voor detail en een perfectionistisch karakter. Vanuit zijn rol gaat Rick graag met je in gesprek. Sparren? Rick is de aangewezen persoon.

Rutger

Co-founder / sales

Het begint bij het zien van kansen. Rutger staat je graag te woord over de Haaer verlofregistratie van jouw organisatie of administratie. Hij gaat het gesprek aan hoe we jouw verlofregistratie op de juiste manier kunnen inzetten. Vanuit zijn rol gaat Rutger graag met je in gesprek. Sparren? Rutger is de aangewezen persoon.

Kevin

Ontwikkelaar / Back-end developer

Kevin is verantwoordelijk voor de ontwikkelingen van de Haaer applicatie. Kevin zorgt ervoor dat de applicatie vlekkeloos werkt!

 

 

HaaeR © 2024
Haaer is ingeschreven bij de KVK te Amsterdam nr. 89563484