fbpx

Effectieve urenregistratie software

Ondernemers zijn altijd druk en vergeten vaak het belang van een duidelijk urenregistratie van personeel. Het goed bijhouden van werktijden scheelt op de lange duur veel tijd. Vaak besluiten werkgevers om de registratie van uren via Excel-sheets of losse papieren in mappen bij te houden. Dit stapelt zich vaak op tot op een gegeven moment de hele administratie gedaan moet worden. Haaer biedt de uitkomst met haar nieuwe urenregistratie software. Alle data in het personeelssysteem wordt automatisch bijgewerkt en daardoor hoef je hier nooit meer naar om te kijken!

Automatische administratie voor onder andere:

  • Verlofuren
  • Overuren
  • Compensatie uren
  • Minuren

 

Als je meer wilt weten over wat de registratiesoftware voor mogelijkheden biedt, lees dan nog even verder.

Bekijk alle opties

Urenstaat

Er is een divers scala aan mogelijkheden voor het bijhouden van werktijden. Zo kan je bijvoorbeeld een urenstaat handmatig bijhouden in Excel. Hoewel dit voor sommigen werkt blijkt dit vaak onhandig en tijdrovend te zijn. In organisaties met meer dan 10 werknemers kan het vaak al uit om een professioneel urenregistratie systeem te integreren. De software van Haaer neemt voor zowel de werkgever en werknemer veel werk uit handen. Werknemers kunnen hun gewerkte uren doorgeven en de werkgever kan vervolgens dit goed- of afkeuren. De software zorgt ervoor dat dit automatisch wordt geregistreerd in het systeem.

  • Bespaar tijd
  • Houdt overzicht in je uren

 

Urenregistratie

Voordelen

Tegenwoordig is het gebruik van een smartphone of tablet niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Werknemers kunnen via hun telefoon eenvoudig bij de personeelsplanning om hun uren door te geven of in te kijken. Daarnaast kunnen werkgevers online de urenaanvragen goed- of afkeuren. Tijdwinst en een duidelijk overzicht zijn belangrijke voordelen.

 

  • Overzicht in je gebruikte, en ongebruikte verlofuren
  • Personeelsplanning altijd beschikbaar
  • Gemakkelijk te beheren
  • Altijd op de hoogte bij wijzigingen
urenregistratie app

Daarnaast beperkt vrijwel elke verlofapp zich tot het berekenen van verlofuren op basis van een vast aantal uren per week. De software van Haaer maakt het mogelijk om verlofregistratie van flexibele werknemers goed bij te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan horeca- of zorgpersoneel die elke week verschillende werktijden hebben. Ook kunnen flexibele werknemers die meerdere banen hebben meerdere werkgevers invoegen in de applicatie. Gegevens van alle werkgevers worden dan overzichtelijk weergeven in één dashboard. Ook de verlofuren van alle werkgevers komen op één locatie. De calculator doet een voorstel welke uren je het beste kan inzetten.

urenregistratie

Probeer de app gratis uit

Herken je je in het probleem van de papierenrompslomp en wil je dit probleem voor eens en altijd uit de weg helpen? Breng je urenregistratie in kaart middels de handige hr software van Haaer. Wil je meer informatie over de app bekijk dan de Support Pagina. Staat je vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet en neem even telefonisch contact met ons op.

HaaeR © 2024
Haaer is ingeschreven bij de KVK te Amsterdam nr. 89563484