fbpx

Overzichtelijke personeelsregistratie

Het bijhouden van personeelsregistratie is een klus wat erbij hoort, maar niet altijd even leuk is. Ongetwijfeld heb je verschillende Excel-sheetjes of mappen waarin alle personeelsgegevens verwerkt zijn. Deze methode voldoet vaak voor kleine ondernemingen. Naarmate je bedrijf of organisatie groeit, zul je behoefte hebben voor een andere oplossing. Door de vernieuwde software van Haaer zijn deze verouderde systemen compleet overbodig. De applicatie houdt al de personeelsgegevens bij in een online overzicht. Wanneer je geen applicatie bij de hand hebt zijn deze gegevens eenvoudig te vinden via de browser. De applicatie houdt al de personeelsgegevens bij in een online overzicht. Zo kan je per personeelslid alle relevante gegevens, ten alle tijden inzien.

Werkgever

De werkgever kan door de overzichtelijke personeelsadministratie altijd, wanneer hij dat wil, personeelsgegevens inzien. Een bijkomend voordeel is dat een leidinggevende eenvoudig personeel kan toevoegen en kan verwijderen uit het systeem. Hierdoor blijft het systeem up-to-date en houd je een goed overzicht van het momenteel werkzame personeel in de organisatie. Daarnaast is de software per werknemer per maand opzegbaar waardoor je nooit teveel betaald. En komt er een nieuwe medewerker bij? Dan deze in enkele seconden toe te voegen aan je personeelsadministratie.

  • Altijd up-to-date
  • Eenvoudig & overzichtelijk
  • Maandelijks opzegbaar

 

personeelsregistratie
Verlofapp die tijd bespaart!

Werknemer

Ook de werknemer heeft een aantal voordelen met de applicatie. Zo kan de medewerker eenvoudig zijn getekende contracten bekijken. Ook kan de medewerker inzicht krijgen hoeveel uren hij heeft gewerkt en wat voor verlof hij heeft opgebouwd. Een werknemer kan het systeem ook zelf in gebruik nemen zonder dat zijn werkgever is aangesloten. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor jouw eigen boekhouding of het bijhouden van verlofuren. Met één klik op te knop kan je ook eenvoudig jouw werkgever uitnodigen!

  • Alle contracten in één overzicht
  • Gemakkelijk inzicht in je uren

 

Personeelsadministratie

Een voordeel voor werkgevers is het inzien van personeelsdossiers en deze bewerken. Dit zorgt voor een betere personeelsregistratie omdat alles online toegankelijk is. Je hoeft daarom niet voor elk personeelslid de administratie bij te houden in een grote werkmap. Daarnaast kan de software contracten toevoegen aan een online dossier. Verder is het mogelijk om te kijken hoeveel verlofuren een werknemer heeft opgebouwd. Ten slotte kan je per werknemer vaste uren doorgeven waarna het systeem deze automatisch registreert.

Houd je administratie overzichtelijk

Met de personeelsadministratie applicatie van Haaer houd je je administratie lekker overzichtelijk. Een bijkomend voordeel is dat je deze altijd bij je hebt, de App is namelijk eenvoudig te downloaden via de App Store of via Google Play.

 

verzuimregistratie
HaaeR © 2024
Haaer is ingeschreven bij de KVK te Amsterdam nr. 89563484