Prijzen

verlofregistratie

€2,-

  • Per medewerker p.m.
  • 14 dagen vrijblijvend uitproberen
  • Geen opstartkosten
  • Geen vast contract
  • Binnen 5 minuten aan de slag
Bestel nu!

Geen opstartkosten of vast contract

De software van Haaer is efficiënt en betaalbaar voor elke organisatie. Door onze flexibele prijzensysteem is Haaer voor kleine en grote organisaties een voordelige investering. Gebruik maken van Haaer kost slechts €2 per medewerker per maand. In tegenstelling tot anderen brengen wij geen opstartkosten in rekening. Mocht je geen gebruik meer willen maken van Haaer dan is je abonnement maandelijks opzegbaar. 

verlofapp
verlofregistratie

Gratis mobiele applicatie

Naast de webapplicatie is er voor werknemers een gebruiksvriendelijke app beschikbaar. Voor de app worden geen extra kosten in rekening gebracht. De Haaer app is gratis te downloaden en gebruiken. Werknemers bij organisaties die geen klant zijn kunnen ook geheel vrijblijvend gebruik maken van de Haaer app. Op een Android toestel is deze te downloaden via Google Play. Gebruikers van een iPhone kunnen de Haaer app downloaden in de App store. 

Verlofapp Google Play

Verlofapp app store

Klantervaringen

Peter

Eerst een tijdje getwijfeld of ik de overstap wou maken van Excel naar Haaer. Heeft ons altijd goed voldaan. Achter geen spijt van mijn keuze om over te stappen op Haaer. Het systeem blijkt een stuk efficiënter en overzichtelijker dan mijn Excel bestand.

Marie

Het duurde even voordat iedereen binnen de organisatie het systeem had geaccepteerd. Inmiddels maakt iedereen volop gebruik van het dashboard en de app van Haaer.

Manuel

Ik vind dit een erg handige app

© Haaer 2019