fbpx

Geoptimaliseerd Declaratiesysteem: Eenvoudig en Efficiënt

Voor ondernemers en hun teams kan het verwerken van declaraties vaak aanvoelen als een tijdrovende klus, met traditionele methoden zoals Excel-sheets of papierwerk dat zich opstapelt en een uitdaging wordt in de administratie. Haaer heeft de oplossing met het declaratiesysteem, ontworpen om het indienen en verwerken van declaraties naadloos en moeiteloos te maken.

Ons platform transformeert de manier waarop declaraties worden beheerd, door een gebruiksvriendelijke interface te bieden waarmee medewerkers eenvoudig hun kosten kunnen indienen. Van reiskosten tot zakelijke aankopen, het systeem stelt medewerkers in staat om snel bonnetjes te uploaden en hun declaraties in te dienen zonder gedoe.

Als je meer wilt weten over wat de Haaer software voor mogelijkheden biedt, lees dan nog even verder.

Bekijk alle opties

Voor Werknemers: Declaraties Indienen Was Nog Nooit Zo Eenvoudig

Werknemers kunnen moeiteloos hun declaraties indienen via ons gebruiksvriendelijke platform. Of het nu gaat om reiskosten, zakelijke aankopen of andere uitgaven, ons systeem maakt het mogelijk om snel bonnen en facturen te uploaden en declaraties in te dienen. Dit alles met enkele klikken vanuit elke locatie, op elk moment.

Voor Werkgevers: Efficiënte Goedkeuring en Snelle Uitbetaling

Voor werkgevers biedt ons declaratiesysteem een helder overzicht van alle ingediende declaraties. Dit maakt het goedkeuren of afwijzen van declaraties niet alleen sneller maar ook eenvoudiger. Eenmaal goedgekeurd, zorgt ons systeem voor een naadloze integratie met de financiële administratie voor snelle uitbetalingen. Dit bespaart kostbare tijd en vermindert de administratieve lasten aanzienlijk.

Persoonlijke ontwikkeling

Belangrijkste voordelen:

  • Eenvoudig indienen van declaraties: Medewerkers kunnen met een paar klikken hun uitgaven indienen, ondersteund door een intuïtieve mobiele en desktop interface.
  • Snelle verwerking en uitbetaling: Ons systeem versnelt het goedkeuringsproces, waardoor werkgevers gemakkelijk declaraties kunnen beoordelen en goedkeuren voor snelle uitbetaling.
  • Real-time overzicht: Zowel werknemers als werkgevers hebben real-time toegang tot de status van declaraties, wat zorgt voor een duidelijke communicatie en efficiënte afhandeling.
urenregistratie app

Het declaratiesysteem van Haaer verandert de manier waarop je bedrijf declaraties beheert. Door de administratieve rompslomp te verminderen en processen te stroomlijnen, biedt het systeem een oplossing die zowel tijd als geld bespaart. Wil je meer weten over hoe ons declaratiesysteem jouw organisatie kan helpen efficiënter te worden? Neem contact met ons op of bekijk de mogelijkheden op onze website.

urenregistratie

Probeer de app gratis uit

Herken je je in het probleem van de papierenrompslomp en wil je dit probleem voor eens en altijd uit de weg helpen? Breng je declaraties in kaart middels de handige hr software van Haaer. Wil je meer informatie over de app bekijk dan de Support Pagina. Staat je vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet en neem even telefonisch contact met ons op.

Gratis uitproberen
HaaeR © 2024
Haaer is ingeschreven bij de KVK te Amsterdam nr. 89563484