fbpx

In februari begonnen onze nieuwe stagiairs. Ondertussen hebben zij helemaal hun plek gevonden binnen ons bedrijf en zitten zij alweer op de helft van hun stageperiode. Zo ook Joeri, die met zijn HBO-ICT achtergrond als back-end stagiair aan de slag ging bij Haaer. In deze blog verteld hij meer over hoe hij zijn stage bij Haaer ervaart.

“Mijn naam is Joeri Roijenga en op het moment ben ik alweer bijna halverwege mijn stageperiode bij Haaer. Ik studeer HBO-ICT Software Engineering aan de Hanzehogeschool in Groningen en ben nu bezig aan mijn derde jaar (meeloop-)stage. In deze toch wat rare tijd is ook een stage niet helemaal meer zoals het voorheen was: thuis zitten, veel alleen bezig zijn en uiteindelijk ook veel discipline tonen. Gelukkig wordt hier binnen Haaer goed rekening mee gehouden. Zo kun je elkaar via de online wegen nog steeds goed bereiken wanneer je tegen problemen aanloopt en wordt er soms ook de optie gegeven om fysiek op kantoor te kunnen werken om het echte “stage gevoel” te ervaren.

Student Joeri’s werkopstelling thuis

Tijdens mijn stage ligt de focus vooral op het ondersteunen van het uitbreiden van de HaaerVerlofapplicatie dat door de Hanze vervolgens als stageopdracht zal worden beoordeeld. Daarnaast is er ook nog eens veel vrijheid om mee te werken aan klantprojecten en ben je ook echt onderdeel van het team. Daardoor zal je niet alleen met Laravel werken, maar bijvoorbeeld ook met Vue.js en Angular. Een zeer veelzijdige stage dus!

Iets wat mij erg goed bevalt is dat je binnen Haaer veel verantwoordelijkheid krijgt. Je mag en kan heel veel! Met deze mogelijkheid komt ook veel vrijheid om vervolgens je kennis toe te passen, maar juist ook te verbreden. Is er iets onbekend, zoek het uit of vraag om hulp. Daarnaast zal er ook om je mening/kennis worden gevraagd, wanneer dat kan, om mee te helpen bij het oplossen van problemen”.

Ben jij ook op zoek naar een toffe stageplek waar je als volwaardig medewerker meewerkt aan onze projecten en ook nog eens ontzettend veel leert? Dat kan! Vanaf september zijn wij weer druk opzoek naar nieuwe stagiairs die ervaring op komen doen binnen ons werkveld. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw stageperiode te bespreken.

HaaeR © 2024
Haaer is ingeschreven bij de KVK te Amsterdam nr. 89563484