Overzichtelijke vakantieregistratie

Ben je opzoek naar een overzichtelijke vakantieregistratie dat online zichtbaar is? Je kent het misschien wel; net voor de zomerperiode begint komen er allemaal vakantieaanvragen binnen via de mail of nog erger; via losse briefjes. Vervolgens moet je al deze aanvragen bekijken, goed- of afkeuren en daarna een vakantieplanning maken. Vaak komt het voor dat enkele werknemers de uiterste doorgeef datum vergeten zijn en dan moet je hier achteraan. Hier biedt de slimme software van Haaer de uitkomst! Stel per afdeling een minimale bezettingsgraad in en dien een uiterste doorgeef datum voor vakantie-uren in. Vervolgens kunnen werknemers dit doorgeven via hun telefoon of pc via de online applicatie. Jij bepaalt vervolgens welke aanvragen worden goedgekeurd en welke niet.

Vakantiekaart

Wanneer werknemers een aanvraag doen dan kan je dit goed- of afkeuren. De software van Haaer maakt van alle goedgekeurde aanvragen een duidelijk overzicht voor zowel de werknemers en werkgevers. Op deze manier is voor het hele bedrijf inzichtelijk wie, en wanneer op vakantie is. Het voordeel is dat de applicatie het werk uit handen neemt. Je hoeft nooit meer via Excel handmatig het vakantierooster op te stellen!

Vakantieplanning

Je hebt ongetwijfeld opgemerkt dat de regelgeving qua het verwerken van persoonsgegevens steeds strenger wordt. Het verwerken van deze gegevens dient daarom zorgvuldig te gebeuren. De software van Haaer wordt continu bijgewerkt op basis van de laatste ontwikkelingen in de wetgeving. Hierdoor kom je nooit voor onverwachte verassingen te staan. Daarnaast is er sinds 2012 onderscheid gemaakt in wettelijk en bovenwettelijk verlof. Dit kan voor jouw personeel een ingewikkelde kwestie zijn en daarom hebben wij een hulpmiddel gemaakt. Werknemers kunnen in de website hun wettelijke, bovenwettelijke en tijd voor tijd uren invullen. De software maakt vervolgens een berekening welke uren zij het beste kunnen inzetten.

Probeer Haaer nu gratis uit!
Houd eenvoudig je verlofregistratie bij met Haaer
Haaer © 2020
Haaer is ingeschreven bij de KVK te Groningen nr. 62128507