fbpx

Voor Werkgevers: Overzichtelijk en Eenvoudig

Voor managers en werkgevers biedt de verlofkalender een helder overzicht van afwezigheden per afdeling. Dit helpt niet alleen bij het goedkeuren van verlofaanvragen, maar ook bij het waarborgen van een optimale bezetting. Met enkele klikken zie je wie wanneer vrij is, waardoor je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen en het werk soepel blijft verlopen.

Als je meer wilt weten over wat de registratiesoftware voor mogelijkheden biedt, lees dan nog even verder.

Bekijk alle opties

Automatisch Bijgewerkt, Altijd Actueel

Vergeten updates zijn verleden tijd. Onze verlofkalender synchroniseert automatisch met jouw HR-gegevens, zodat alle informatie up-to-date en correct is. Wijzigingen in verlofstatussen worden direct weergegeven, waardoor iedereen altijd toegang heeft tot de meest recente informatie.

Urenregistratie

Ontdek Meer Over Onze Verlofkalender

Met de verlofkalender van Haaer wordt het plannen van vrije dagen eenvoudiger dan ooit tevoren. Het biedt een gestroomlijnde, duidelijke manier voor teams om hun afwezigheden te coördineren, terwijl het werkgevers een handige tool biedt voor het beheer van personeelsplanning.

urenregistratie app
urenregistratie

Probeer de app gratis uit

Herken je je in het probleem van de papierenrompslomp en wil je dit probleem voor eens en altijd uit de weg helpen? Breng je urenregistratie in kaart middels de handige hr software van Haaer. Wil je meer informatie over de app bekijk dan de Support Pagina. Staat je vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet en neem even telefonisch contact met ons op.

Probeer het gratis!
HaaeR © 2024
Haaer is ingeschreven bij de KVK te Amsterdam nr. 89563484