fbpx

Het bijhouden van de verlofregistratie is geen pretje en menig ondernemer is het vast eens met deze stelling. Het is een terugkerend probleem en elk jaar weer een ramp. Het gehele jaar door word je als ondernemer overspoelt met vele vragen als het gaat om de verlof. Werknemers willen een dagje vrij, een midweek er tussenuit of willen iets eerder naar huis om de kinderen op te halen uit school. Dit is op zich geen probleem, echter worden deze dagen of uren nog vaak bijgehouden in een Excelsheet. Na loop van tijd kan dit onoverzichtelijk en verwarrend werken.

Onoverzichtelijke boekhouding

De momenten dat een werknemer iets eerder naar huis moet, worden in de meeste gevallen niet eens bijgehouden. Vaak komt dit bij het aanvragen van de vakantiedagen pas weer ter sprake. “Was jij afgelopen februari niet iets eerder naar huis gegaan?”. Vaak is dit nauwelijks te achterhalen en jouw boekhouding is hierdoor dus compleet onoverzichtelijk.

Vakantieplanning

Voor elke ondernemer ook erg herkenbaar en wederom een terugkerend probleem. Het inplannen van de herfstvakanties, kerstvakanties en zomervakanties kan een erg tijdrovende klus zijn. Met enkele werknemers kan dit enorm veel tijd opslokken en hier zit je als ondernemer niet op te wachten. Speciaal om deze reden hebben wij een gebruiksvriendelijke verlofregistratie applicatie ontwikkelt.

Gebruiksvriendelijke verlofapp

Haaer is een super gebruiksvriendelijke applicatie, die vele problemen uit je handen neemt. Een werknemer kan zich binnen een paar stappen aanmelden en kan gelijk beginnen met het bijhouden van zijn/haar verlofregistratie. Daarnaast kunnen de collega’s op een eenvoudige manier vakantiedagen opnemen zonder dat je dit hoeft te checken als ondernemer. Het enige wat jij hoeft te doen zijn deze dagen goed of afkeuren. Een simpele handeling waarbij je slechts een paar minuten controleert of alle gegevens kloppen. Daarnaast hebben we nog vele andere functionaliteiten toegevoegd aan de applicatie.

Wil je weten wat Haaer kan betekenen voor jouw onderneming? Een account is makkelijk en snel aangemaakt ook kun je tot wel 14 dagen gratis de applicatie proberen als werkgever. Heb je langer nodig of heb je nog vragen? We kunnen je demo altijd in overleg verlengen. Daarnaast is onze applicatie geheel gratis te gebruiken voor werknemers zelfs wanneer jouw werkgever geen gebruik maakt van Haaer. Hierdoor heb jij als werknemer je verlofuren, vakantiedagen, overgewerkte uren en tijd voor tijd uren altijd inzichtelijk.

HaaeR © 2024
Haaer is ingeschreven bij de KVK te Amsterdam nr. 89563484