Werkgever

Ben je voor je organisatie op zoek naar een efficiëntere en overzichtelijkere manier om verlofuren en -aanvragen bij te houden? Voorkom fouten door onoverzichtelijke urenregistratie in onduidelijk Excel bestand. Ondanks dat deze manier goed verloopt kun je fouten en irritatie voorkomen. Digitaliseer en beveilig je gegevens met de software van Haaer. Verantwoordelijken zijn minder tijd kwijt met het verzamelen, overzichtelijk maken van alle verschillende aanvragen en Excel sheets. Nooit meer onduidelijk want jouw medewerkers kunnen altijd hun gegevens inzien. Je kunt binnen vijf minuten aan de slag met Haaer.

Geschikt voor kleine en grote organisaties

Hoeveel werknemers je organisatie telt maakt niet uit. Haaer kan gebruikt worden bij kleine en grote organisaties. Online verlofregistratie is voor iedere organisatie toegankelijk die er gebruik van wil maken. Voor medewerkers met een vast of tijdelijke contract, flexibel, parttime of fulltime, alle opties zijn mogelijk. Door de gebruiksvriendelijke interface is Haaer voor elke organisatie een uitkomst. Je hoeft alleen noodzakelijke gegevens in te vullen zoals de bovenwettelijke vakantiedagen waar ze recht op. Nodig eenvoudig je collega’s of werknemers uit. Medewerkers ontvangen een bericht en regelen de rest zelf bij het aanmaken van een account.

Haaer biedt oplossingen voor werkgever en werknemer

Voordelen voor werkgever

  • Dashboard met een duidelijk overzicht
  • Uitgebreide rapportages uitdraaien
  • Geen losse e-mails of briefjes
  • Gegevens beveiligd opgeslagen
  • Optionele gedeelde agenda
  • Berichtgeving bij nieuwe aanvraag
  • Eenvoudig medewerkers uitnodigen
  • Binnen 5 minuten aan de slag

Betaalbaar voor elke organisatie

Ontdek de mogelijkheden van Haaer door de demo aan te vragen via de website. Geheel vrijblijvend en kosteloos kun je gebruik maken van alle features. Als je na 14 dagen verder wilt met het systeem sluiten de maandelijkse kosten aan op de grootte van je organisatie. Zonder opstartkosten en vast contract. Door onze flexibele prijzensysteem is Haaer voor kleine en grote organisaties een voordelige investering. Voor slechts €2 per medewerker per maand maak je gebruik van alle functies. Geen langdurige contracten maar maandelijks per gebruiker opzegbaar.

Haaer
verlofregistratie

Gratis gebruiksvriendelijke app voor werknemers

Naast een overzichtelijk dashboard voor werkgever en werknemers, is er voor werknemers een gratis app beschikbaar. Met de Haaer kunnen werknemers gebruik maken van alle functies van het dashboard op hun mobiel. Dankzij de app is Haaer toegankelijk en eenvoudig te gebruik voor je werknemers. Ze kunnen op elk moment van de dag de benodigde gegevens invullen wanneer het hun uit komt. De app van Haaer is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.  

Verlofapp app store

Verlofapp Google Play

© Haaer 2020