Voor wie

Ben je op zoek naar oplossing om verlofregistratie binnen een organisatie te structuren? Stap af van onoverzichtelijke mailtjes, losse briefjes, tijdrovende Excel bestanden of ingewikkelde software. Met de online software van Haaer heeft elke organisatie inzicht in verlofuren en aanvragen. Dankzij de gebruiksvriendelijke applicatie hebben medewerkers altijd inzicht in hun verlofuren en kunnen ze een aanvraag doen wanneer het hun uitkomt. Voor leidinggevenden is er een overzichtelijk dashboard waarin ze alle benodigde gegevens tot hun beschikking hebben.

Voor kleine en grote organisaties

Werkt je met 3 collega’s of met 100? Voor Haaer maakt het niet uit. Je nodigt gemakkelijk je collega’s of werknemers uit om gebruik te maken van Haaer. De online verlofregistratie software is voor iedere organisatie toegankelijk. Voor kleine en grote ondernemingen, winkeliers, bureaus, stichtingen of andere ondernemingen die registratie willen digitaliseren. Voor medewerkers met een vast of tijdelijke contract, flexibel, parttime of fulltime, alle opties zijn mogelijk. Door de gebruiksvriendelijke interface is Haaer voor elke organisatie een uitkomst.

Binnen een paar klikken geregeld

Overgaan op een andere structuur hoeft niet veel tijd en moeite te kosten. De overstap op het systeem van Haaer is binnen een paar klikken geregeld. Geef eenmalig door op hoeveel vakantiedagen je werknemers recht hebben. Vervolgens nodig je de werknemers uit en kunnen ze de rest binnen een paar minuten zelf regelen. De medewerkers ontvangen jaarlijks hun saldo of bouwen dit gedurende het jaar op. Door de gebruiksvriendelijkheid van de app is het met één druk op de knop mogelijk om een aanvraag in te dienen. Voor de werkgever is het gemakkelijk om de aanvraag binnen een klik goed- of af te keuren. De app houdt precies bij wie wanneer verlof heeft aangevraagd en biedt een totaaloverzicht.

Verzuimregistratie

Haaer biedt oplossingen voor werkgever en werknemer

Werkgevers

 • Dashboard met een duidelijk overzicht
 • Gegevens beveiligd opgeslagen
 • Optionele gedeelde agenda
 • Uitgebreide rapportages uitdraaien
 • Geen losse e-mails of briefjes
 • Berichtgeving bij nieuwe aanvraag
 • Eenvoudig medewerkers uitnodigen

Werknemers

 • Geheel kosteloos
 • 24/7 inzicht in je verlofdagen
 • Op elk moment van de dag een aanvraag doen
 • Gratis verlofapp
 • Dashboard met duidelijk overzicht
 • Gegevens beveiligd opgeslagen
 • Nodig je werkgever zelf uit!
vakantiedagen in app

Betaalbaar, zonder opstartkosten en vast contract

De software van Haaer kost slecht €2 per medewerker per maand. Voor het integreren van Haaer binnen jouw organisatie worden geen kosten gerekend. Geen opstartkosten, geen vast contract. Door de flexibele prijsstelling betaal je alleen voor wat je gebruikt. Schaal gemakkelijk bij indien je organisatie groeit of verminder het aantal gebruikers. Geen langdurige contracten maar maandelijks per gebruiker opzegbaar. Dit maakt Haaer betaalbaar en efficiënt voor elke organisatie. Bovendien is gebruik maken van Haaer voor werknemers helemaal gratis. Ook wanneer je werkgever geen klant is kun je gratis gebruik maken van ons systeem. Verlofaanvragen worden dan automatisch naar je leidinggevende gemaild. Wanneer de organisatie een totaaloverzicht wil betaald die het reguliere tarief.

Overzichtelijk voor elke organisatie

Wanneer medewerkers hun verlofaanvragen via de telefoon, mail, een berichtje of persoonlijk doorgeven verlies je al snel het overzicht. Haaer maakt verlofuren en -aanvragen inzichtelijk. De voordelen van online verlof registreren zijn dat het veel tijd en irritatie scheelt. Medewerkers kunnen hun verlofuren en -aanvragen zelf regelen. Dit scheelt een leidinggevende veel onnodige administratie en ongeveer vier uur per jaar. Dit geldt bovendien ook voor de werknemers. Alles gaat met een druk op de knop. Geen onnodige functies of mogelijkheden. Het systeem is eenvoudig te gebruiken bij elke organisatie.

Probeer nu 14 dagen gratis uit!

Demo aanvraag demo pagina

Verlofregistratie altijd bij de hand

Binnen 5 minuten aan de slag

Bespaar tijd en daarmee geld

Alle gegevens beveiligd opgeslagen

© Haaer 2020